ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ

5ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 2019

artmeisiomrlogo4.png

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

"ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ"

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών “Το Αρτεμίσιο” σε συνδιοργάνωση με το Εμπορικό - Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων - Δρομείς Αργολίδας, προκηρύσσει αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα την 01/12/2019, στο όρος ¨Αρτεμίσιο¨ και στον ορεινό παραδοσιακό οικισμό της Καρυάς Αργολίδας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας, η κάθε μια. 

1. Mountain Running 25km by Fougaro Art Center


2. Trail Running 10km by ΙΚΤΕΟ Ταραντίλης


3. Fun Running – Παιδικός αγώνας «Άρτεμις» by Argos Track and field academy – Wellness Spot Training Studio – Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζου

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

sponsorsv1 2

Οι διαδρομές του αγώνα

Mountain Running 25Km by Fougaro Art Center

Η κλασική διαδρομή του αγώνα, είναι 25χλμ με υψομετρική διαφορά +1.600m. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού της Καρυάς.

Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, σωματικά επίπονη και δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού. Είναι συνεπώς, απολύτως κατάλληλη για όσους δρομείς είναι καλά προετοιμασμένοι να δεχθούν μια τέτοια πρόκληση.


Περισσότερες πληροφορίες
Trail Running 10km by ΙΚΤΕΟ Ταραντίλης
o Fun Running – Παιδικός αγώνας «Άρτεμις» by Argos Track and field academy – Wellness Spot Training Studio – Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ