Δελτίο Τύπου: Μικρή αλλαγή όδευσης AMR_26K

Η Oργανωτική Eπιτροπή του Aγώνα "Artemisio Mountain Running", σε συνεννόηση με την Διοργανώτρια Αρχή «Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυάς το Αρτεμίσιο» ενημερώνει τους/τις φίλους/ες  αθλητές/τριες του μεγάλου αγώνα 26Κ για την εξής μικρή αλλαγή στην όδευση της διαδρομής:

Μόλις η διαδρομή φτάσει στην κορυφή του Αρτεμισίου Όρους, ΔΕΝ θα συνεχίσει την κατάβαση από τη βόρεια πλευρά του βουνού αλλά από την νοτιοανατολική. Η διαδρομή εισέρχεται σε τεχνικό πέρασμα, με σαθρό έδαφος που απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σας και κινείται ελαφρώς νότια, προς την τοποθεσία "Χελωνότρυπα".

Ο λόγος της αλλαγής είναι αποκλειστικά η ασφάλεια των αθλητών /τριών, καθώς διαπιστώθηκε, μετά από επαναλαμβανόμενες αυτοψίες του σημείου από τον τεχνικό υπεύθυνο Κωστόπουλο Νίκο, ότι η περιοχή της καθόδου από τη βόρεια πλευρά εμφανίζει έντονη αποσάρθρωση και κατολισθήσεις, λόγω των καιρικών συνθηκών και έτσι αυξάνεται ο βαθμός επικινδυνότητας διέλευσης.

Ο αγώνας εξακολουθεί να διέρχεται από την κορυφή και η φήμη του ως ένας από τους πιο δύσκολους και όμορφους αγώνες δικαιολογείται απόλυτα!

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής