Δελτίο Τύπου - AMR 2024

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς "Το Αρτεμίσιο" και η Οργανωτική Επιτροπή του AMR2024 ανακοινώνουν τον Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, με την ονομασία «Artemisio Mountain Running», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

- Mountain Running 26km

- Trail Running 12km

- Trail Running 5km

- Παιδικός αγώνας 1,5km

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την κεντρική πλατεία της Καρυάς Αργολίδας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

- Mountain Running 26km: 09:45 π.μ.

- Trail Running 12km: 10.30 π.μ.

- Trail Running 5km: 11:00 π.μ.

- Παιδικός περίπατος 1,5km: 12.00 μ.μ

ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑ

Μέσω της διοργάνωσης επιτυγχάνεται η προβολή του τόπου μας, η προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συντηρούνται και αναδεικνύονται τα μονοπάτια, ενισχύεται η περιβαλλοντική συνείδηση και προβάλλεται το σπάνιο φυσικό περιβάλλον της Καρυάς και του Αρτεμισίου Όρους.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της γραμματείας για την παραλαβή των αριθμών.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρέχεται δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων. Προτείνεται να μην τοποθετούνται πολύτιμα αντικείμενα σε τσάντες ή σακίδια, καθώς σε περίπτωση απώλειάς τους η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες, που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν και στους δύο αγώνες, εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

Μαθητές Γυμνασίου, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να συμμετέχουν μόνο στο «Trail Running» 12 και 5 klm, εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

  • 26Κ: Η διαδρομή Artemisio Mountain Running 26K έχει θετική υψομετρική διαφορά τα 1600μ.Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής), απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς, με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στην κεντρική πλατεία της Καρυάς.
  • 12Κ: Η διαδρομή Artemisio Mountain Running Trail Running 12Κ έχει θετική υψομετρική διαφορά τα 900μ. Απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή στο ορεινό τερέν. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στην κεντρική πλατεία της Καρυάς.
  • 5Κ: Η διαδρομή Artemisio Mountain Running Trail Running 5Κ είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να περιηγηθεί κάποιος την περιοχή γύρω από το χωριό της Καρυάς. Ωστόσο παραμένει απαιτητική. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στην κεντρική πλατεία της Καρυάς.
  • 1,5 χλμ AMR Kids: Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για τους μικρούς μας φίλους και κινείται εντός του οικισμού της Καρυάς.

*Οι χάρτες διαδρομών των αγώνων είναι αναρτημένοι στο επίσημο site του αγώνα (www.artemisiomr.gr).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΟΣΤΟΣ

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών για τους αγώνες θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου 2024 στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.artemisiomr.gr.

Στις 25/11/2024 η πλατφόρμα εγγραφών θα κλείσει οριστικά.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Mountain Running 26K: 25 ευρώ έως 1/10/2024 και 30 ευρώ από 2/10 έως 25/11
  • Trail Running 12K: 15 ευρώ έως 1/10/2024 και 20 ευρώ από 2/10 έως 25/11
  • Trail Running 5Κ: 10 ευρώ έως 1/10/2024 και 15 ευρώ από 2/10 έως 25/11
  • Παιδικός αγώνας 1,5Κ: Δωρεάν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΏΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Οι συνδρομές επιστρέφονται με υποβολή αιτήματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και 10/11/2024.

Μετά τις 10/11/2024 οι συνδρομές δεν επιστρέφονται. Ωστόσο θα θεωρούνται ως εξοφλημένη εγγραφή για το Artemisio Mountain Running 2025.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Έκπτωση 20% για ομαδική εγγραφή από 8 άτομα και άνω, με βάση τις προκαθορισμένες περιόδους εγγραφών. Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής, προηγείται επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή και αποστολή κοινού καταθετηρίου. Ο υπεύθυνος κάθε ομαδικής εγγραφής αναλαμβάνει να ενημερώσει την Οργανωτική επιτροπή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα στοιχεία των συμμετεχόντων/ουσών στην ομάδα.

ΑΜΕΑ:

Δωρεάν συμμετοχή σε όποια κατηγορία επιλέξουν (η ιδιότητα αποδεικνύεται με αποστολή του οικείου πιστοποιητικού στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΑΝΕΡΓΟΙ:

20%  έκπτωση (η ιδιότητα αποδεικνύεται με αποστολή του οικείου πιστοποιητικού στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – GDPR

Κατά την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του www.artemisiomr.gr συλλέγονται στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, ημερομηνία γέννησης κτλ.

Η συλλογή των στοιχείων έχει ως αποκλειστικό σκοπό την άρτια κατηγοριοποίηση των συμμετοχών, την εξασφάλιση της έγκαιρης και έγκυρης εγγραφής σας, καθώς και την επίτευξη επικοινωνίας της Οργανωτικής Επιτροπής με εσάς ή τους οικείους σας, για λόγους ασφαλείας ή αν κριθεί απαραίτητο.

Δύναται δε να χρησιμοποιηθεί και για ενημέρωσή σας για μελλοντικές δράσεις ή για διαφημιστικούς σκοπούς της διοργάνωσης Artemisio Mountain Running.

Η Οργανωτική Επιτροπή δεν χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα σας για κανέναν σκοπό που παρεκκλίνει από τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα ενημέρωση, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή παρέχεται η συγκατάθεση των υποψηφίων.

Οποιοδήποτε προσωπικό σας δεδομένο, το οποίο έχει συλλεχθεί από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, παραμένει στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής και μόνο.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή ανησυχίας σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων ή σε περίπτωση που ο υποψήφιος επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση, να διορθώσει ἠ να διαγράψει τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορεί απευθυνθεί στην Οργανωτική Επιτροπή.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας συμφωνείτε με την παρούσα πολιτική απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων.