Διαδικασία εγγραφής

Με σκοπό τη διευκόλυνσή σας και την ομαλή λειτουργία του συστήματος εγγραφής από μέρους μας, σας παραθέτουμε συγκεκριμένες οδηγίες για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στους αγώνες 26Κ, 12Κ, 5Κ και παιδικό αγώνα. Θα χρειαστείτε :

1. Το καταθετήριο της τράπεζας (αποδεικτικό πληρωμής), με το αντίστοιχο ποσό για κάθε αγώνα (δείτε τις χρεώσεις ανά περίοδο στο δελτίο Τύπου).

Στην τραπεζική σας κατάθεση (με φυσικό ή ηλεκτρονικό τρόπο) θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αναγράψετε το όνομα αθλητή στην αιτιολογία κατάθεσης. Αν ο διοργανωτής δε λάβει το σωστό ποσό, η εγγραφή δε θεωρείται έγκυρη.

Τράπεζα: EUROBANK
IBAN: GR8702606650000500100219761 (ΠΟΛΙΤΙΣΤ. Κ ΕΞΩΡΑΙΣΤ ΣΥΛΛΟΓ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧ Κ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ)

Τυχόν κατάθεση χωρίς να συνοδεύεται από αίτηση εγγραφής δε δεσμεύει θέση!

Με το έγγραφο αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τις οδηγίες υποβολής της αίτησης που θα βρείτε στη θέση Αρχικό Μενού > Εγγραφές > Αίτηση συμμετοχής 12Κ / 26Κ / 5Κ

Tip: Διατηρήστε στον υπολογιστή σας το καταθετήριο, ώστε σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η υποβολή της αίτησης (για τεχνικούς λόγους) να μπορέσετε να υποβάλετε εκ νέου την αίτηση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για διευκρινίσεις.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής του AMR 2022